Vakti Kuşanmak

Nis

Vakti Kuşanmak panomuz ‘Namaza geç değil genç başla!” Sloganıyla güncellenmiştir.

Ock

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz öğle ezanını okumaktadır.

Ock

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında Namaz çizelgelerini dolduran öğrencilerimiz belge ve hediyelerle ödüllendirilmiş, kutlama yapılmıştır.

Ara

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında namazın dinimizdeki yeri ve önemi konulu konferansımızda konuşmacı konuğumuz Çankaya müftü yardımcısı Abdulhalim Acar oldu. Erkek öğrencilerimizle Cuma namazı öncesi mescidimizde biraraya geldi. Konuşmacımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Vakti Kuşanmak proje panomuz “namaz hayırlıdır” temasıyla güncellendi.

Nis

Vakti kuşanmak projesi kapsamında 7/C sınıfı 5/A sınıfına cemaatle namaz kılma konusunda rehberlik etti. Hep birlikte cemaatle öğle namazı kılındı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Okulumuz 6. sınıf öğrencilerinden Namazlarını aksatmadan kılan öğrencilerimiz test kitabıyla ödüllendirildi.

6/A, 6/C ve 6/D sınıflarında namaz kılanlar arasında kura çekerek talihliyi Elif KOÇ öğretmenimiz belirlemiştir. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Öğrencilerimizin namaz konusunda hazırladıkları afişlerle vakti kuşanmak proje panomuzu yeniledik

Ock

Namaz kılan öğrencilerimize vakti kuşanmak projesi kapsamında çikolata ikramı yapıyoruz. Destek olan velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında bir aydır namaz kılan 6/D ve 5B sınıfı öğrencileriyle sınıf içi kutlama programı yapıldı. Emeği geçen öğrencilerimiz ile Elif KOÇ ve Rahime Şimşek öğretmenimize özverili çalışmlarından dolayı tebrik eder başarılar dileriz.

Ocak ayı pano çalışmamız

Ara

Cuma Namazıu sonrası veilerimizin ikramı olan mandalinalar amacına uygun olarak ikram edilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

"Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında bugün okulumuz mescidinde cemaatle öğle namazı kılındı. Ardından öğrencilere namaz konulu sohbet yapılarak bu hususta bilinçlenmeleri sağlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında okulumuz öğrencileri sırayla öğle ezanı okumaktadırlar

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Elif Koç rehberliğinde kızlar ve erkekler  için 2 rekatlık namaz kılınışının anlatımı ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan Güldeste'den yararlanarak Vakti Kuşanmak panomuz hazırlanmıştır.