Rehberlik Faaliyetleri 2023-2024

26 mart 2024 tarihinde Rehberlik Servisi tarafından Mesleki Rehberlik amacıyla 7ve 8. sınıflardan oluşan bir gurubu ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine goturulmustur.

Şbt

7 ve 8.siniflardan oluşan bir grup öğrenci okul tanitimi amaci ile Rehberlik Servisi tarafindan Cumhuriyet Fen Lisesine gezi düzenlenmiştir.

Ekm

12/10/2023 tarihinde Okul Rehberlik Servisi tarafından Okul Başarısında Ailenin Önemi ve Verimli Ders Çalışma Yöntemleri ile ilgili seminer verilmistir.

Eyl

Okulumuza gelen 5.sınıf öğrencilerine Rehberlik Servisi tarafından okul tanıtımı yapildi.

Eyl

Mesleki çalışma programı içinde yer alan "Egitim Ortamlarında Dijitallesmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri" konulu seminer Rehberlik Servisi tarafından 06/09/2023 çarşamba günü saat 12.00 da İngilizce sınıfında yapilmıştır.

Şbt

Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri