Erdem Proje

Haz

Türk Patent Kurumu'dan tasarım tescil belgemizi aldılk.

Haz

Erdem 2022 projeleri kapsamında yürütülen Güle Oynaya Arapça projesi paydaş okullarımızda tamamlanmis olup proje final rapor toplantısına katılım sağlanmıştır.

May

Erdem 2022 projeleri kapsamında yürütülen Güle Oynaya Arapça projesi konsorsiyum ortağı okullarımız

Hacı Bayramı Veli Üniversitesi Arapça Mütercim Tercümanlık bölümünü ziyaret ederek Proje danışman akademisyeni Doç.Dr. Murat Demir ile Arapça pratik etkinliği gerçekleştirdiler.

Nis

Erdem (2022) "Güle Oynaya Arapça" projemiz kapsamında,"Empati" değerini yaşayarak öğrenmek adına 7/ D sınıfı öğrencilerimiz bir canlandırma etkinliği hazırlamışlardır. Sınıf Öğretmenimiz Fatma Şenay Baki' ye ve 7/D sınıfı öğrencilerine emekleri için teşekkür ediyor ve tebrik ediyoruz.

Nis

Ato Congresium'da 6-7 Nisan'daki tarihinde gerçekleşen Devlet Teşvikleri tanıtım günlerinde hibe desteği alarak gerçekleştirdiğimiz Erdem 2022 Güle Oynaya Arapça Projesinin tanıtımı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün standında yerini almıştır. Proje sorumlularından Özgül Beşir öğretmenimiz ve öğrencimiz Elif Sena Akbulut gelen misafirlere projeyi tanıtımını oyunlarla göstermişlerdir.

Nis

rdem (2022) Güle Oynaya Arapça Projesi, Devlet Teşvik Tanıtım Günleri için proje ortağı okullarımız ile hazırladığımız proje tanıtım videomuz.

6.sınıflarla drama,8.sınıflarla kelime eşleştirme,7.sınıflarla “Vatanım”ünitesi kapsamında Anıtkabir gezimiz

Erdem (2022) " Güle Oynaya Arapça Projesi" "Pinpon Topu ile Renkleri Oynayarak Öğreniyoruz." Oyun Materyali çalışmamız.

rdem (2022) Güle Oynaya Arapça Projesi,

1-12 arası sayıları bom oyunu ile öğrendik çok eğlendik❤️ ١٢٣٤٥٦٧٨٩ ١٠❤️

Erdem (2022) Güle Oynaya Arapça Projesi, 5/D sınıfı  "Arapça hikaye okuyorum ve arkadaşlarımla Arapça konuşarak paylaşıyorum" etkinliğine başladık❤️❤️

Erdem (2022) " Güle Oynaya Arapça" Projesi Arapça Oyun ve Drama Sınıfımızda Arapça hikayeler seçtik. Öğrencilerimiz iki hafta boyunca okuyup sınıfta arkadaşları ile hikayelerini Arapça anlatarak paylaşım yapacaklar ❤️❤️

Erdem (2022) "Güle Oynaya Arapça" Projesi Değerler Eğitimi "Empati Değeri" ile ilgili "Etiketleme" etkinliğimizi 8/C sınıfı öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

rdem(2022) Güle Oynaya Arapça Projesi 6/D Drama Etkinliği.

Ock

Erdem (2022) Projesi kapsamında Arapça Oyun ve Drama Sınıfımızda "Vücudun Organları"nı resim çizerek ve resimlerle eşleştirme yaparak öğrendik. Ögrencilerimizi tebrik ediyoruz

Ock

Erdem 2022 Projesi Arapça Oyun ve Drama Sınıfımızda 6/B öğrencilerimiz ile  "Lokantada" isimli canlandırmamız.