"Hz. Muhammed'in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları" konulu makale taraması yapıldı.

Kts'de yer alan "Hz. Muhammed'in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu makale taraması yapılır." konulu etkinlik kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Nuriye Çakmak tarafından akademik makaleler taranmıştır. Bu tarama sonucunda ulaşılan Erdoğan Köycü'nün "Hz. Muhammed'in (sas) Eğitim Metotlarından Emsâl (Örneklerle) İle Eğitim Metodu", Remzi Kaya'nın "Kuran-ı Kerim'de Öğrenci ve Eğitimci olarak Hz. Muhammed", Çiğdem Can Kaynak'ın "Kuran-ı Kerim Çerçevesinde Hz. Peygamberin Eğitim Yöntemleri ve Uygulama Örnekleri" isimli makaleleri hakkında okulumuz öğretmenleri bilgilendirilmiş, konuyla alakalı diğer çalışmaların isimlerinden de bahsedilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

30-03-2023

Yayın: 30.03.2023 - Güncelleme: 30.03.2023 18:03 - Görüntülenme: 166