ANKARA / ÇANKAYA - İMKB Alpaslan İmam Hatip Ortaokulu

Eyl

Çankaya ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Ayhan IŞIK okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Eyl

Sene başı öğretmenler kurulu toplantımızı 4/9/2023 tarihinde öğretmenler odasında gerçekleşirdik.5/9/2023 tarihinde EBA üzerinden Milli Eğitim Bakanımız Prof Dr. Yusuf TEKİN'in konuşmaları okulumuz idareci ve öğretmenleri tarafından takip edilmiştir.

Ağu

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPMIŞ OLDUĞU AYLIK FAALİYET BÜLTENİNDE OKULUMUZDA 118,119 SAYFALARDA YER ALMIŞTIR.

Kas

While our school was Alpaslan Secondary School before, it has started to serve as İMKB Alpaslan Imam-Hatip Secondary School since 2014. In classes of 20 people, qualified, contemporary education is tried to be given by expert teachers, and it aims to raise individuals who are loyal to their national and spiritual values. It has 28 classrooms, 44 teachers and 264 students. There are Kindergarten, Z-Library, Masjid, Music Class, Visual Arts Class, Science Laboratory, Mind Games Class and Dining Hall in our school.

Ağu

İMKB Alpaslan İmam Hatip Ortaokulu "Yoğunlaştırılmış Yabanı Dil Programı - İngilizce)  uygulayan Ankara'daki 12 İmam Hatip Ortaokulu'ndan bir tanesi olurken, ülkemizde ise sayılı İmam Hatip Ortaokulları arasına girmiştir.  Bu programı uygulayan okullarda öğrenciler sınıf düzeyinde haftada 8 saate kadar İngilizce dersi görebilmektedir.  Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce başlatılan bu projeyle öğrenciler daha kaliteli İngilizce eğitimi alacaklardır. Gramerle birlikte pratik İngilizce de de bir adım önde olacaklardır.